Bug 5293 - Hover text appears on wrong monitor
Summary: Hover text appears on wrong monitor
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 3.0.x
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-23 15:25 UTC by Matt
Modified: 2013-12-05 18:35 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Matt 2012-05-23 15:25:54 UTC
My system has two monitors, primary to the right, secondary to the left. Running MD in the primary. The debugger inspection windows that come up when hovering during a debug session often appear in the secondary window. I see a number of similar bugs all marked fixed but this is happening to me in a new build:

MonoDevelop 3.1.0
Installation UUID: feaee481-7c2a-4781-a090-d6228809132d
Runtime:
	Mono 2.11.1 ((no/426188e Tue May 15 15:50:21 EDT 2012) (64-bit)
	GTK 2.22.0
	GTK# (2.12.0.0)
Build information:
	Git revision: dc87d3242eedc2439f023c9e0b8883acfb3d8faa-dirty
	Build date: 2012-05-16 14:50:52+0000
Operating System:
	Linux
	Linux pharos 2.6.35-32-generic #67-Ubuntu SMP Mon Mar 5 19:39:49 UTC 2012 x86_64 GNU/Linux
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-05-25 13:23:52 UTC
It would help if you could add some debugging to  monodevelop/main/src/core/Mono.Texteditor/Mono.TextEditor/Gui/TextEditor.cs in the DoShowTooltip() method.

See if you can figure out where things are going wrong.
Comment 2 Matt 2012-06-21 16:10:09 UTC
Jeffrey,

It does not happen with sufficient regularity to do that. I would say about 10% of the time the tooltip appears on the other monitor. 

Matt
Comment 3 PJ 2013-11-19 17:05:03 UTC
This bug has been in the NEEDINFO state with no changes for the last 90 days. Can we put this back into the NEW or CONFIRMED state, or are we still awaiting response?

If there is no change in the status of this bug over the next two weeks, this bug will be marked as NORESPONSE.
Comment 4 PJ 2013-12-05 18:35:23 UTC
This bug has not been changed from the NEEDINFO state since my previous comment, marking as RESOLVED NORESPONSE.

Please feel free to REOPEN this bug at any time if you are still experiencing the issue. Please add the requested information and set the bug back to the NEW (or CONFIRMED) state.