Bug 5290 - Style attribute missing from View properties
Summary: Style attribute missing from View properties
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Designer ()
Version: 4.2.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-23 15:07 UTC by Justin Johnson
Modified: 2012-05-31 08:39 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Justin Johnson 2012-05-23 15:07:14 UTC
I can't find a way to set Styles on a view, short of manually editing the XML. I would expect "Style" to show up as an attribute in the View Properties, similar to how it works in the Eclipse plugin but it is either missing or located elsewhere.

Styles set in XML are correctly rendered so it appears the designer is capable of detecting and processing the Style.xml document.
Comment 1 Lluis Sanchez 2012-05-31 08:39:31 UTC
Fixed.