Bug 52537 - Script error when maximizing window
Summary: Script error when maximizing window
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Workbooks & Inspector
Classification: Xamarin
Component: Client: Windows ()
Version: 1.1.0
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: xamarininteractive
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-02-15 20:14 UTC by René
Modified: 2017-02-17 17:34 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot of error (695.75 KB, image/png)
2017-02-15 20:14 UTC, René
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description René 2017-02-15 20:14:17 UTC
Version 1.1.0.0 on Windows 10.
I saved my workbook and afterwards maximized the window by clicking the "maximize" icon top right in the toolbar.
Result is a script error in app.js "Unable to get property 'layoutProvider'". See screenshot.
This is reproducible everytime when maximizing or minimizing the window.
Comment 1 René 2017-02-15 20:14:43 UTC
Created attachment 19831 [details]
Screenshot of error
Comment 2 Sandy Armstrong [MSFT] 2017-02-15 20:19:45 UTC
Oh my. Thanks.

Had you deleted any code cells in that window before maximizing? I just played around for awhile and could not reproduce until I deleted a code cell.
Comment 3 Sandy Armstrong [MSFT] 2017-02-15 20:24:26 UTC
I see exactly what this is now, thanks.
Comment 4 René 2017-02-15 21:19:39 UTC
Yeah, I deleted at least one code cell.
Comment 5 Sandy Armstrong [MSFT] 2017-02-16 17:55:11 UTC
Fixed in 1.1+