Bug 52511 - configure script doen't detect bad configuration
Summary: configure script doen't detect bad configuration
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Baulig
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-02-14 21:24 UTC by Rodrigo Kumpera
Modified: 2017-10-06 23:02 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Rodrigo Kumpera 2017-02-14 21:24:21 UTC
When configuring mono for android with btls enabled it doesn't check if --with-btls-android-ndk was supplied.

Configuring without the later flags makes it impossible to build mono.
Comment 1 Martin Baulig 2017-02-15 18:23:16 UTC
https://github.com/mono/mono/pull/4385