Bug 52468 - AOT Error with akavache
Summary: AOT Error with akavache
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT compiler ()
Version: XI 10.3 (iOS 10.2)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-02-13 09:45 UTC by nicolas caron
Modified: 2017-04-25 22:31 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description nicolas caron 2017-02-13 09:45:26 UTC
I add Akavache on my share and iOS project.
I don't have problem with the share project but since I add the package akavache.sqlite3 (he is mandatory to use akavache) I have this error : 

MTOUCH: error MT3001: Could not AOT the assembly '/Users/[...]/Documents/dev/[...]/[...]/ac/Ac.Touch/obj/iPhone/Debug/build-iphone8.2-10.2.1/mtouch-cache/Build/SQLitePCLRaw.batteries_e_sqlite3.dll'

You can reproduce it with a project where you add akavache and all the package related (akavache.core & akavache.sqlite3).

I try to remove the incremental building but it doesn't change any thing...
Comment 1 Zoltan Varga 2017-02-13 18:51:30 UTC
Can't reproduce this. What xamarin.ios version does this happen with ?
Comment 2 Timothy Risi 2017-02-13 19:54:36 UTC
I am also unable to reproduce the build error.

Please include your full build logs, crash reports (if any), test case (to reproduce) and all version informations.

The easiest way to get exact version information is to use the "Xamarin Studio" menu, "About Xamarin Studio" item, "Show Details" button and copy/paste the version informations (you can use the "Copy Information" button).
Comment 3 Manuel de la Peña [MSFT] 2017-03-22 12:41:34 UTC
Hello Nicolas,

Can you please provide the information requested by Tim.
Comment 4 Alex Soto [MSFT] 2017-04-25 22:31:44 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!