Bug 52261 - Installing the simulator make XVS forget my mac agent and credentials
Summary: Installing the simulator make XVS forget my mac agent and credentials
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Windows iOS Simulator
Classification: Xamarin
Component: Simulator ()
Version: 1.0
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-02-02 19:51 UTC by Kyle White
Modified: 2017-04-10 21:09 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Kyle White 2017-02-02 19:51:25 UTC
# Repro
1) Install Simulator 1.0.0.13
2) Open VS, make sure you are connected to a Mac agent
3) Close VS, open it again, open a iOS project, XVS will automatically reconnect because it has remembered the details
4) Repeat step 3 as much as you want, XVS still remembers
5) Install a different Simulator build, I used 1.0.1.3
6) Open VS, and open an iOS project

Actual result:
XVS prompts me with instructions about connected to my mac agent, and it has forgotten the mac agent I previously was using along with the credentials

Expected result:
Simualtor should not be messing with my XVS settings :)

# Screencast
https://www.screencast.com/t/3pKjwyoqABF

Let me know if there are install logs or something you need
Comment 1 Eric Maupin 2017-04-10 21:09:03 UTC
This was fixed with the installer going out in 15.1, in updating to 15.2 this should not appear.