Bug 51646 - [UWP] NavigationPage.SetHasNavigationBar(...) doesn't work since 2.3.3+
Summary: [UWP] NavigationPage.SetHasNavigationBar(...) doesn't work since 2.3.3+
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 51509
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Windows ()
Version: 2.3.4
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-01-19 18:56 UTC by spoiltnr1
Modified: 2017-02-15 05:00 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Top bar visible but should be hidden (11.18 KB, image/png)
2017-01-19 18:56 UTC, spoiltnr1
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 51509

Description spoiltnr1 2017-01-19 18:56:13 UTC
Created attachment 19405 [details]
Top bar visible but should be hidden

On UWP:

Calling NavigationPage.SetHasNavigationBar(loadingPage, false) in UWP has no effect: the top navigation-bar stays visible. I have found no way around that.

The last working version was 2.3.2.127.

Attached a screenshot of 2.3.4.184-pre1
Comment 1 Jimmy [MSFT] 2017-01-26 18:46:02 UTC
Possible duplicate of bug 51509
Comment 2 spoiltnr1 2017-01-26 20:42:08 UTC
@Jimmy Garrido
You're right, it looks like the same issue.
Comment 3 Paul DiPietro [MSFT] 2017-02-15 05:00:40 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 51509 ***