Bug 51350 - Webpage "Server Error in '/' Application" error occurs."
Summary: Webpage "Server Error in '/' Application" error occurs."
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Components
Classification: Xamarin
Component: Xamarin Components ()
Version: Production (addons.xamarin.com)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Holmes
URL: https://components.xamarin.com
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-01-10 18:42 UTC by Robert Briggs
Modified: 2017-01-10 22:31 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Robert Briggs 2017-01-10 18:42:44 UTC
I started experiencing the "Unable to connect to component store" today. I was able to log into the Components Store a few weeks ago. However, if I go to https://components.xamarin.com/, a Microsoft IIS webpage was displayed and now a "Server Error in '/' Application" error occurs.
Comment 1 Bill Holmes 2017-01-10 22:31:30 UTC
We had some extreme and unexpected downtime today.  All systems should be back up and running.