Bug 51237 - [Profiler-Windows] Unable to check 'Only Live Objects' checkbox.
Summary: [Profiler-Windows] Unable to check 'Only Live Objects' checkbox.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Profiler
Classification: Xamarin
Component: Windows ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: (C9)
Assignee: Jose Miguel Torres
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-01-05 14:01 UTC by asimk
Modified: 2017-01-13 16:57 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 xamarin-release-manager 2017-01-13 12:05:15 UTC
Fixed in version 1.1.99.233 (master)

Author: Jose Miguel Torres
Commit: 33a7429f5c15f042a8d2a0b0b3eeccffa2e38224 (xamarin/profiler)
Comment 2 asimk 2017-01-13 13:10:16 UTC
I have checked this issue with latest Master build i.e. 1.1.99.237 and observed that this issue has been fixed.
Screencast: https://www.screencast.com/t/77yNVNFPqELo

I will verify this issue once it will fixed in C9.
Comment 3 Naqeeb 2017-01-13 16:57:56 UTC
I have checked this issue with latest C9 build i.e. XamarinProfiler.Windows.Installer.1.1.5-19.msi  and observed that it is working fine. Here is the screencast for the same: https://www.screencast.com/t/ZszrEWkn

Hence closing this issue.