Bug 5112 - Inconsistent class name capitalization when generating bindings
Summary: Inconsistent class name capitalization when generating bindings
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 4.2.x
Hardware: PC Mac OS
: High normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jonathan Pryor
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-15 23:18 UTC by Greg Shackles
Modified: 2012-05-21 15:26 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
repro project (1.58 MB, application/zip)
2012-05-15 23:18 UTC, Greg Shackles
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Greg Shackles 2012-05-15 23:18:02 UTC
Created attachment 1898 [details]
repro project

When trying to create bindings for Roboguice (see attached project) it seems to run into trouble when generating the bindings for the Ln class:

http://code.google.com/p/roboguice/source/browse/roboguice/src/main/java/roboguice/util/Ln.java?r=be2a3e4b82419dcc221e38067cfc1092dfc6bab5

Inside this class is an interface named Config, which gets bound as Roboguice.Util.Ln.IConfig correctly. However, classes that implement the interface are generated as implementing global::Roboguice.Util.LN.IConfig, so the compilation fails. The compilation errors are all in Roboguice.Util.Ln.cs.

For now I've been able to work around the problem by putting this in Metadata.xml:

<metadata>
	<attr path="/api/package[@name='roboguice.util']/class[@name='Ln']" name="managedName">LN</attr>
</metadata>
Comment 1 Jonathan Pryor 2012-05-21 15:26:24 UTC
Fixed in aa7023da.