Bug 50543 - System.MissingMethodException: Method 'IKVM.Attributes.PackageListAttribute..ctor' not found.
Summary: System.MissingMethodException: Method 'IKVM.Attributes.PackageListAttribute.....
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Reflection ()
Version: 4.6.0 (C8)
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-12-20 23:02 UTC by jenskristianvilladsen
Modified: 2016-12-23 04:01 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description jenskristianvilladsen 2016-12-20 23:02:59 UTC
I've seem to have found some sort of bug when running the following code:

ikvm.runtime.Startup.addBootClassPathAssembly(
       			System.Reflection.Assembly.GetAssembly(
           			typeof(org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder)));

I'm running on Mono JIT compiler version 4.6.2 (mono-4.6.0-branch/08fd525 Thu Nov 10 20:28:28 EST 2016)

If this bug is in IKVM and not mono just disregard this report

System.MissingMethodException: Method 'IKVM.Attributes.PackageListAttribute..ctor' not found.
  at at (wrapper managed-to-native) System.MonoCustomAttrs:GetCustomAttributesInternal (System.Reflection.ICustomAttributeProvider,System.Type,bool)
  at System.MonoCustomAttrs.GetCustomAttributesBase (System.Reflection.ICustomAttributeProvider obj, System.Type attributeType, System.Boolean inheritedOnly) [0x00019] in /private/tmp/source-mono-4.6.0/bockbuild-mono-4.6.0-branch/profiles/mono-mac-xamarin/build-root/mono-x86/mcs/class/corlib/System/MonoCustomAttrs.cs:128
  at System.MonoCustomAttrs.GetCustomAttributes (System.Reflection.ICustomAttributeProvider obj, System.Type attributeType, System.Boolean inherit) [0x00040] in /private/tmp/source-mono-4.6.0/bockbuild-mono-4.6.0-branch/profiles/mono-mac-xamarin/build-root/mono-x86/mcs/class/corlib/System/MonoCustomAttrs.cs:158
  at System.Reflection.MonoModule.GetCustomAttributes (System.Type attributeType, System.Boolean inherit) [0x00000] in /private/tmp/source-mono-4.6.0/bockbuild-mono-4.6.0-branch/profiles/mono-mac-xamarin/build-root/mono-x86/mcs/class/corlib/System.Reflection/MonoModule.cs:129
  at IKVM.Internal.AttributeHelper.GetJavaModuleAttributes (System.Reflection.Module mod) [0x00000] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at IKVM.Internal.AssemblyClassLoader+AssemblyLoader..ctor (System.Reflection.Assembly assembly) [0x00034] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at IKVM.Internal.AssemblyClassLoader..ctor (System.Reflection.Assembly assembly, System.String[] fixedReferences) [0x00008] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at IKVM.Internal.AssemblyClassLoader..ctor (System.Reflection.Assembly assembly) [0x00000] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at IKVM.Internal.AssemblyClassLoader.Create (System.Reflection.Assembly assembly) [0x0002f] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at IKVM.Internal.AssemblyClassLoader.FromAssembly (System.Reflection.Assembly assembly) [0x00026] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at Java_ikvm_runtime_Startup.addBootClassPathAssembly (System.Reflection.Assembly asm) [0x00005] in <348dbf156c634ec3bfe46b06f5a0b9f2>:0
  at ikvm.runtime.Startup.addBootClassPathAssembly (System.Reflection.Assembly a) [0x00000] in <abb781df9cb248918c4b2c1c2d511142>:0
  at
Comment 1 Zoltan Varga 2016-12-21 18:58:11 UTC
Probably not a mono problem. Try running with MONO_LOG_LEVEL=debug, it might print out more information.