Bug 5044 - Missing bindings UIAppearance UISlider
Summary: Missing bindings UIAppearance UISlider
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Xamarin.iOS.dll ()
Version: 5.3.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-12 22:24 UTC by James Clancey
Modified: 2012-05-14 07:53 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description James Clancey 2012-05-12 22:24:38 UTC
UISlider is missing the following setters for UIAppearance.   

    [[UISlider appearance] setMaximumTrackImage:maxImage 
                                       forState:UIControlStateNormal];
    [[UISlider appearance] setMinimumTrackImage:minImage 
                                       forState:UIControlStateNormal];
    [[UISlider appearance] setThumbImage:thumbImage 
                                forState:UIControlStateNormal];
Comment 1 Sebastien Pouliot 2012-05-13 10:36:56 UTC
UISlider.Appearance.SetMaxTrackImage
UISlider.Appearance.SetMinTrackImage
UISlider.Appearance.SetThumbImage

^ I got the 3 of them in both 5.2.x and 5.3.x
Comment 2 Sebastien Pouliot 2012-05-13 23:15:55 UTC
closing
Comment 3 James Clancey 2012-05-13 23:28:01 UTC
Umm, its not working with the installs from the beta channel.

http://screencast.com/t/8GSSlxubl
http://screencast.com/t/vKicWfTtfZ1g
Comment 4 Sebastien Pouliot 2012-05-14 07:53:07 UTC
https://github.com/xamarin/monotouch/commit/94c01748c3b8bfe2fc0f07b23c36e4a54a4bf1b0

^ because they were added on May 10th 2012 by Miguel, likely in between your comment on IRC and the bug report.

You'll need a built from the bots (the one that match the above ocmmit or a more recent one) or wait for the next releases.