Bug 5042 - Distribution configuration creates debug build
Summary: Distribution configuration creates debug build
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 2.8.8.4
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-12 14:28 UTC by dj_technohead
Modified: 2013-12-05 18:35 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description dj_technohead 2012-05-12 14:28:25 UTC
I deleted the bin folder for the currently selected project. Then created a distribution configuration, tailored the configuration, and then selected it from the toolbar, and did a build. Instead of creating a distribution folder under iPhone, it created a debug folder. I assume that the build was still the debug build.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2012-05-14 11:27:20 UTC
Can you share the project file?
Comment 2 dj_technohead 2012-05-18 19:36:04 UTC
I think it has to do with the fact that it is a multi-project solution. I have a solution where there are a number of apps that all share the same set of core libraries. I was also having difficulties code-signing and packaging the other apps. Once I created solutions for each of the apps on an individual basis, I was able to build distribution builds and code-sign correctly the apps.
Comment 3 PJ 2013-11-19 17:04:50 UTC
This bug has been in the NEEDINFO state with no changes for the last 90 days. Can we put this back into the NEW or CONFIRMED state, or are we still awaiting response?

If there is no change in the status of this bug over the next two weeks, this bug will be marked as NORESPONSE.
Comment 4 PJ 2013-12-05 18:35:00 UTC
This bug has not been changed from the NEEDINFO state since my previous comment, marking as RESOLVED NORESPONSE.

Please feel free to REOPEN this bug at any time if you are still experiencing the issue. Please add the requested information and set the bug back to the NEW (or CONFIRMED) state.