Bug 49801 - [UI review] Inspector tab icons look blurry
Summary: [UI review] Inspector tab icons look blurry
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Profiler
Classification: Xamarin
Component: Mac ()
Version: 1.0.x
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: (C9)
Assignee: Rodrigo Moya
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-12-13 11:24 UTC by Rodrigo Moya
Modified: 2017-01-09 10:38 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Rodrigo Moya 2016-12-13 11:24:06 UTC
Rendered blurry. Right side cut off.
Comment 1 Luis Aguilera 2016-12-19 16:00:48 UTC
these bug fixes did not make the date cut-off for C8SR2, hence they'll be targeted for the C9 milestone.
Comment 2 xamarin-release-manager 2017-01-04 16:11:09 UTC
Fixed in version 1.1.99.215 (master)

Author: Rodrigo Moya
Commit: 2bee36f565925b0b78a16658c9ac99b44116eccf (xamarin/profiler)
Comment 3 Naqeeb 2017-01-05 11:24:59 UTC
I have checked this issue with master profiler-mac-1.1.99-215 and observed that it is working fine. Here is the screencast for the same: https://www.screencast.com/t/Kl0Tm68yN

Environment info: https://gist.github.com/NaqeebAnsari/887ea265beddf60900bcac7c56d8b12e

I will verify once, when fix with C9 build.

Thanks!
Comment 4 Naqeeb 2017-01-09 10:38:58 UTC
I have checked this issue with C9 profiler-mac-1.1.4-22_1e8b9517d271a51a93fd10c6b5245588f973e75d and observed that it is working fine. Here is the screencast for the same: https://www.screencast.com/t/6cEl5QsOnEG4

Hence closing this issue.