Bug 49319 - Taking a snapshot never returns
Summary: Taking a snapshot never returns
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 51220
Alias: None
Product: Profiler
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 1.0.x
Hardware: PC Windows
: High normal
Target Milestone: (C9)
Assignee: Jose Miguel Torres
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-12-08 15:34 UTC by Jeremy Kolb
Modified: 2017-01-16 19:12 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Log file (19.57 KB, text/plain)
2016-12-08 15:35 UTC, Jeremy Kolb
Details
Zipped MLPD (1.33 MB, application/x-zip-compressed)
2016-12-08 15:36 UTC, Jeremy Kolb
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 51220

Description Jeremy Kolb 2016-12-08 15:34:31 UTC
Xamarin Profiler version 1.0.2.2 on Windows 7

Taking a snapshot manually by clicking the camera icon grays out and never takes the snapshot.  The button stays grayed out.
Comment 1 Jeremy Kolb 2016-12-08 15:35:23 UTC
Created attachment 18831 [details]
Log file
Comment 2 Jeremy Kolb 2016-12-08 15:36:32 UTC
Created attachment 18832 [details]
Zipped MLPD
Comment 3 Jeremy Kolb 2016-12-16 15:12:00 UTC
This still happens with 1.0.3.4.
Comment 4 Jose Medrano 2016-12-16 15:25:47 UTC
It's not fixed yet
Comment 5 Jose Medrano 2017-01-16 19:12:04 UTC
Dupplicated issue, assigning to jose miguel

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 51220 ***