Bug 4922 - ASP.NET project created from default template doesn't build
Summary: ASP.NET project created from default template doesn't build
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: ASP.Net ()
Version: Trunk
Hardware: PC Mac OS
: High major
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-07 10:57 UTC by Lluis Sanchez
Modified: 2012-05-07 14:47 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Lluis Sanchez 2012-05-07 10:57:14 UTC
Create a C# ASP.NET project using the ASP.NET application template and run build. The build yields an error:

Default.aspx.cs(25,25): Error CS0103: The name `button1' does not exist in the current context (CS0103) (borra72)
Comment 1 Mike Krüger 2012-05-07 11:25:49 UTC
Fixed.
Comment 2 Lluis Sanchez 2012-05-07 13:00:53 UTC
I can still reproduce the problem.
Comment 3 Mike Krüger 2012-05-07 14:47:25 UTC
fixed - it was kind of a funny phenomen - sometimes the build worked. 

The error was in the check in which file the generated member was btw.