Bug 48725 - Error MSB6006: "generator.exe" exited with code -532462766. (MSB6006) (YouTubeApi)
Summary: Error MSB6006: "generator.exe" exited with code -532462766. (MSB6006) (YouTub...
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Bindings ()
Version: 7.1 (C9)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jonathan Pryor
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-12-02 16:17 UTC by Ciprian Khlud
Modified: 2017-07-05 19:02 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Youtube wrapped JAR which is expected to be used from Xamarin's Mono for Android (519.76 KB, application/x-zip-compressed)
2016-12-02 16:17 UTC, Ciprian Khlud
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Ciprian Khlud 2016-12-02 16:17:18 UTC
Created attachment 18755 [details]
Youtube wrapped JAR which is expected to be used from Xamarin's Mono for Android

I am getting the following error when building a wrapper over Youtube's API JAR.

Error MSB6006: "generator.exe" exited with code -532462766. (MSB6006) (YouTubeApi)

This happens on Windows 10 but it does work properly on Mac OS X.

I attached the project which should reproduce the problem.
Comment 1 Jon Douglas [MSFT] 2017-07-05 19:02:11 UTC
Taking the sample in https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=48725#c0 does not reproduce this issue anymore on Windows 10 running Visual Studio 2017. Perhaps this issue was fixed in the meantime. The specific thing to know is that there are now two different modes of parsing android classes:

jar2xml

and

class-parse

https://gist.github.com/JonDouglas/dda6d8ace7d071b0e8cb#pick-your-tooling

In this case, jar2xml is being used and compiles just fine. I also went ahead and tested class-parse in which it works fine as well. The generator works and the build succeeds. Thus I am marking this bug as RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE for the time being. If you are able to reproduce this again, please upload your Version Information and change the status of this bug to REOPENED.