Bug 48377 - Repository: Snapshots not Fixed
Summary: Repository: Snapshots not Fixed
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: packaging ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Alexis Christoforides
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-11-30 05:01 UTC by mathew
Modified: 2017-05-16 21:07 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description mathew 2016-11-30 05:01:08 UTC
Repository snapshots versions are not correctly fixed to the appropriately tagged versions. I.e 4.6.0.245 references 4.6.1.3-0xamarin1.

See for example: http://download.mono-project.com/repo/debian/dists/wheezy/snapshots/4.6.0.245/main/binary-armhf/Packages

This really annoying with some big bugs in 4.6.1+ and instability in 4.4.x on ARM :(
Comment 1 Alexander Köplinger [MSFT] 2017-05-16 21:07:02 UTC
I think this was fixed in the meantime, please reopen if it still occurs.