Bug 48015 - app/fragment crash in release mode at certain point
Summary: app/fragment crash in release mode at certain point
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 4.7.x
Hardware: Other Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-11-26 11:15 UTC by Arvindraja
Modified: 2017-08-21 21:38 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
this file contains the log file which i got from DDMS while getting issue (393.94 KB, text/plain)
2016-11-26 11:15 UTC, Arvindraja
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Arvindraja 2016-11-26 11:15:17 UTC
Created attachment 18679 [details]
this file contains the log file which i got from DDMS while getting issue

i'm getting error in release mode my app working fine in debugging mode(while connected to visual studio)
after disconnecting from visual studio if i run my app i started getting issue(app restarted while pressing back or changing tabs in viewpageindicator except it everything working fine). i'm attaching log file here which i got from DDMS.
i'm using 
VS2013 latest version of Xamarin installed
Application properties:
Compile using 7.0 Nuget android
Minimum Android to target:API 15
API installed:25 24 23 22 21 20 19
Comment 1 John Miller [MSFT] 2017-06-30 19:00:20 UTC
Thank you for taking the time to submit the bug. We are unable to reproduce this issue. Please attach a reproduction to the bug by starting with a clean Xamarin.Android project and adding just the code necessary to demonstrate the issue. Looking through the log, I see this which might point to the area to look at in the application code:

11-26 11:07:25.803: E/AndroidRuntime(1838): Caused by: android.runtime.JavaProxyThrowable: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
11-26 11:07:25.803: E/AndroidRuntime(1838):   at SISAPP.PCL.SAL.SisApi.AddHeaders (System.Net.Http.HttpClient client) [0x00016] in <6e1252bc198f43948e3a2d7ac0214be1>:0 
11-26 11:07:25.803: E/AndroidRuntime(1838):   at SISAPP.PCL.SAL.SisApi+<Get>d__0.MoveNext () [0x000e6] in <6e1252bc198f43948e3a2d7ac0214be1>:0
Comment 2 Cody Beyer (MSFT) 2017-08-21 21:38:54 UTC
Because we have not received a reply to our request for more information we are closing this issue. If you are still encountering this issue, please reopen the ticket with the requested information. Thanks!