Bug 4734 - Intellisense doesn't always work
Summary: Intellisense doesn't always work
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: High normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-30 07:32 UTC by Alvaro
Modified: 2012-05-01 08:59 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Alvaro 2012-04-30 07:32:52 UTC
Intellisense not allways working.
Generally, upon adding a constructor (I'm not overloading) to a class and marking it public, intellisense won't show the parameters for the constructor when calling the new method.
ie:

public Class A
{
   B myNewB=new B(<---- here, parameters don't list.
}

public Class B
{
   string m_name;
   public B(string myName)
   {
      m_name=myName;
   }
}

A and B are on different files, same project, same solution.
Comment 1 Mike Krüger 2012-04-30 07:40:10 UTC
Which md version (works for me on master btw.) ?
Comment 2 Mike Krüger 2012-05-01 08:59:07 UTC
Closing -> I assume it's not 2.9.x.