Bug 465 - Remove orange tildes
Summary: Remove orange tildes
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: 2.8 Alpha 2
Hardware: PC Mac OS
: --- major
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-08-25 21:39 UTC by Nat Friedman
Modified: 2011-08-29 09:32 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Nat Friedman 2011-08-25 21:39:09 UTC
These orange tildes are worthless visual noise:

http://nat.org/x/b33c807b.png

They should be removed. I can already see there are no more lines because the line numbers end. 

Remove the tildes.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-08-25 21:42:35 UTC
Line numbers can be turned off. OTOH, so can the tildes. Maybe we could remove the setting for the tiles and only show them when the user disables line numbers.
Comment 2 Nat Friedman 2011-08-25 21:44:16 UTC
Let's just remove the tildes.
Comment 3 Mike Krüger 2011-08-29 09:32:23 UTC
These tildes are important for an old VI user like me.

 I'm scared of all the empty space at the end :) (Y i know that emacs users are a bit different there.)

But I've to admit that the default setting is a bit unlucky - I've changed it so that the red tildes don't appear until requested. 
(Maybe it would make sense bundling them with the vi mode, or something ? )