Bug 4604 - [Resolver] Attribute Properties are not offered valid autocomplete choices
Summary: [Resolver] Attribute Properties are not offered valid autocomplete choices
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 4624
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: 2.9.x
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-23 19:08 UTC by Eric Beisecker
Modified: 2012-04-26 08:44 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 4624

Description Eric Beisecker 2012-04-23 19:08:13 UTC
While trying to set the value of Attribute Properties the AutoComplete window does not show valid choices to set the property too.

Code Example

[SomeAttribute("Constructor Arg", BoolProperty = true /* No valid completion offered */)]
class AClass
{
....

Screencast: http://screencast.com/t/tumxr2zG

Version:

MonoDevelop 2.9.5 (b180fd06567eabe9968cdf9723fa1f8ba7476e93)
Runtime:
	Mono 2.10.9 (tarball Tue Apr 17 18:59:12 EDT 2012)
	GTK 2.24.10
	GTK# (2.12.0.0)
Comment 1 Mike Krüger 2012-04-24 04:39:20 UTC
fixed.
Comment 2 Eric Beisecker 2012-04-24 15:25:38 UTC
I am now getting no auto complete for type members while attempting to pass attribute Constructors or Properties values.

Screencast: http://screencast.com/t/tyvqKru5


Tested on Wrench Build of MD: (5089ddffd29d07a3e8c491e08330b14ec7a1272c)
Comment 3 Mike Krüger 2012-04-26 08:44:43 UTC
attributes in enum context are broken.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 4624 ***