Bug 45782 - Binding is not working for BindableObject
Summary: Binding is not working for BindableObject
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: 2.3.0
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
: 45783 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-10-21 11:44 UTC by Ashok
Modified: 2017-01-24 15:04 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
sample (296.49 KB, application/x-zip-compressed)
2016-10-21 11:44 UTC, Ashok
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Ashok 2016-10-21 11:44:16 UTC
Created attachment 18159 [details]
sample

Hi,

Binding  is not working, If we load the BindableObject in XAML. We have attached the sample, please refer it. In our attached sample, we have loaded BindableObject within ContentPage.Resource and this object BindingContext is null. But if we set the BindingContext from code behind it will working.

Regards,
Ashok
Comment 1 Samantha Houts [MSFT] 2016-10-21 16:56:55 UTC
*** Bug 45783 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Stephane Delcroix 2017-01-24 15:04:16 UTC
I'm not sure I understand the issue you're trying to report.

The `BindingContext` is not applied to resources, and will never be. resources are meant to be used in the Content of your view and page, usually referenced by {StaticResource}.

If that's not the problem at hand, please make it clearer, and reopen the bug.