Bug 4503 - Custom code formatting CSharp source code does not display Blank Lines in the preview
Summary: Custom code formatting CSharp source code does not display Blank Lines in the...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: C# Binding ()
Version: 2.9.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: 3.0
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-18 14:36 UTC by lindsey.driscoll
Modified: 2012-05-08 06:05 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description lindsey.driscoll 2012-04-18 14:36:44 UTC
Screen shot: http://screencast.com/t/RpCQh4nS

When editing custom c# source code formatting in the 'Blank Lines' category, the preview section in the window pop-up does not display the blank lines correctly.

See screen shot for image details.

Notes: 

1. This is a regression from the latest stable version (2.8.8.4)
2. This is not a regression from the latest alpha version (2.9.4)


Environment:

Mac osx Lion
MonnoDevelop: 2.9.5 (revision-a22f964653ff1e598ab0dfbf32a2e6679503fdbe)

(This is also happening in earlier master builds of 2.9.5)
Comment 1 Mike Krüger 2012-05-08 06:05:05 UTC
fixed.