Bug 448 - Text Vanishes While Using MonoDevelop
Summary: Text Vanishes While Using MonoDevelop
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: 2.8 Alpha 2
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- blocker
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-08-25 16:19 UTC by Hugo Bonacci
Modified: 2011-08-26 08:01 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
video showing the problem (763.73 KB, application/x-shockwave-flash)
2011-08-25 16:19 UTC, Hugo Bonacci
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Hugo Bonacci 2011-08-25 16:19:09 UTC
Created attachment 192 [details]
video showing the problem

Sometimes text vanishes while typing in the editor. It seems like it has to do with unfinished lines or open strings. starting a line with a semicolon seems to stop the problem in some cases.
Comment 1 Chris Hardy [MSFT] 2011-08-25 18:30:40 UTC
Here's another video to help track down the problem - http://screencast.com/t/xixe5UuUd

Please note that the braces are closed after the commented out code.
Comment 2 Nat Friedman 2011-08-25 18:36:19 UTC
Marking blocker.
Comment 3 Mike Krüger 2011-08-26 07:25:34 UTC
It's the semantic highlighting - turn it off.
Comment 4 Mike Krüger 2011-08-26 08:01:12 UTC
I've problems reproducing it - maybe we've too many monodevelop versions floating around.

I disabled semantic highlighting till I've the time to revisit the parser stuff.  (=NewResolver branch)