Bug 44350 - Version Code not set in Archived Packages
Summary: Version Code not set in Archived Packages
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 44348
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 6.1.0 (C8)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-09-15 06:24 UTC by jayme.edwards
Modified: 2016-09-15 16:23 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
List of some of my project's builds with missing version on latest (16.26 KB, image/png)
2016-09-15 06:24 UTC, jayme.edwards
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 44348

Description jayme.edwards 2016-09-15 06:24:46 UTC
Created attachment 17500 [details]
List of some of my project's builds with missing version on latest

Just updated Xcode and Xamarin today and whenever I go to the Build menu and select "Archive for Publishing", the package that is created doesn't have a Version Code (build number) set. I've checked my Info.plist and it seems fine.

I can't currently release any TestFlight builds because of this unfortunately.
Comment 1 emme.milani 2016-09-15 13:59:52 UTC
Here a workaround for fix the bug on version code:
1) archive for publish..
2) click Reveal in finder on the generated archive
3) right click on the ".xcarchive" in finder and click on "Show Package content"
4)double click on info.plist
5)Under Application properties add a key "CFBundleVersion" and set it to you version code. 
6)Sign in and distribute on archives in Xamarin studio
Comment 2 jayme.edwards 2016-09-15 15:42:06 UTC
Thank you so much for your workaround. I can't tell you how much I appreciate it. Great release otherwise guys love Xamarin Studio on OSX.
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2016-09-15 16:23:05 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 44348 ***