Bug 44279 - 'Enable profiling' disabled always
Summary: 'Enable profiling' disabled always
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 4.3.0 (C9)
Hardware: PC Mac OS
: High major
Target Milestone: 4.3.0 (C9)
Assignee: Emanuel
URL:
: 46641 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-09-14 08:31 UTC by Rodrigo Moya
Modified: 2017-01-06 00:30 UTC (History)
11 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Rodrigo Moya 2016-09-14 08:31:44 UTC
Because of bug #44253, I tried setting 'enable profiling' manually on the .iOS project, and rebuild. But when I save and close the project properties window again, 'Enable profiling' is always disabled, even if I saved it to enabled.
Comment 1 Emanuel 2016-11-16 18:21:39 UTC
*** Bug 46641 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 asimk 2016-11-16 18:44:32 UTC
I am also getting this issue with C9 build of XVS i.e. 4.3.0.281
Screencast: http://www.screencast.com/t/upj54vGrfbD
Comment 3 xamarin-release-manager 2016-11-17 21:11:43 UTC
Fixed in version 99.1.0.109 (master)

Author: Jose Gallardo
Commit: 08ef197b6ed4f3972537ff7bfe4579b3d1d1f952 (xamarin/XamarinVS)
Comment 5 xamarin-release-manager 2016-11-22 14:22:21 UTC
Fixed in version 4.3.0.322 (cycle9)

Author: Jose Gallardo
Commit: 7f3377d88819d25948b80d54cecb81de0048da30 (xamarin/XamarinVS)
Comment 6 Naqeeb 2016-11-22 18:12:08 UTC
I have checked this issue with XVS 4.3.0.327 build and observed that it is working fine. Here is the screencast for the same: http://www.screencast.com/t/uNjkBkLIaWeu

Environment info: https://gist.github.com/NaqeebAnsari/fe3370df82a403cc354777719b9e8541

Hence closing this issue.
Comment 7 Chase Florell 2017-01-06 00:30:44 UTC
Is there a workaround until C9 is ready? I need to profile my app asap.