Bug 44053 - Archive for Publishing generates corrupted build
Summary: Archive for Publishing generates corrupted build
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: MSBuild ()
Version: XI 9.99 (iOS 10 previews)
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-09-07 14:07 UTC by Pavel Alekseev
Modified: 2016-10-23 23:09 UTC (History)
7 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sign error (28.52 KB, image/png)
2016-09-07 14:07 UTC, Pavel Alekseev
Details
Example project, logs and info (95.32 KB, application/zip)
2016-09-08 07:51 UTC, Pavel Alekseev
Details
Studio info (1.66 KB, text/plain)
2016-09-08 07:58 UTC, Pavel Alekseev
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Pavel Alekseev 2016-09-07 14:07:48 UTC
Created attachment 17362 [details]
Sign error

When trying to sign and distribute our app this error is popped out.

We have a Today Extension, and didn't do any changes to it. 

As for now we can't submit our build to appstore
Comment 1 Vincent Dondain [MSFT] 2016-09-07 16:07:29 UTC
Hi,

We would need a bit more information in order to precess this bug properly.

Required:
- The full and verbose build logs. (To change the verbosity go to Xamarin Studio > Build > Log Verbosity and set it to Diagnostic).
- Your product versions. (About information found in Xamarin Studio > About Xamarin Studio Show Details).

Optional (but super helpful)
- Possibly a test case or the full app in order to reproduce the issue.
Comment 2 Pavel Alekseev 2016-09-08 07:51:31 UTC
Created attachment 17374 [details]
Example project, logs and info

Empty project with widget
diagnostic build log
and Studio info
Comment 3 Pavel Alekseev 2016-09-08 07:52:17 UTC
I can build this project successfully. Errors occurs when try to Sign and Distribute archive
Comment 4 Pavel Alekseev 2016-09-08 07:58:59 UTC
Created attachment 17375 [details]
Studio info

forgot to add studio info
Comment 5 Manuel de la Peña [MSFT] 2016-09-12 14:51:46 UTC
Icing Jeff who has more knowledge about this area.
Comment 6 Jeffrey Stedfast 2016-09-12 15:37:07 UTC
This should already be fixed in the Xamarin.iOS 10.0 builds. Or is that what you used? Just want to make sure this wasn't a 9.99 preview build.
Comment 7 Alex Soto [MSFT] 2016-10-23 23:09:02 UTC
We have not received the requested information. If you are still 
experiencing this issue please provide all the requested information 
and re-open the bug report. Thanks!