Bug 43994 - Portable app crash on android debuging
Summary: Portable app crash on android debuging
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 6.0.0
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-09-05 04:56 UTC by fournel.etienne
Modified: 2017-06-27 14:59 UTC (History)
7 users (show)

Tags: BZCU
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
The logfile of the debuging launch (194.60 KB, text/plain)
2016-09-05 04:56 UTC, fournel.etienne
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description fournel.etienne 2016-09-05 04:56:09 UTC
Created attachment 17331 [details]
The logfile of the debuging launch

Helle everyone,

I'm facing a bad naughty issue trying to deploy my Portable App on Android device.

The debug launch then i got a <code>System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: cancel</code> that causes my App to crash...

The app works VERY WELL on iOS, without any weird behavior. For a time, it ran on Android too but now it's always crashing...

Furthermore I still have the same behavior at the debugging on Android... It takes at least 30 seconds to launch because he's constantly doing the things you can see in my logfile.

Any idea someone?
Comment 3 John Miller [MSFT] 2017-06-27 14:59:17 UTC
Because we have not received a reply to our request for more information we are closing this issue. If you are still encountering this issue, please reopen the ticket with the requested information. Thanks!