Bug 43991 - Keepass 2 is using mono and don't recognize bépo layout
Summary: Keepass 2 is using mono and don't recognize bépo layout
Status: NEW
Alias: None
Product: Gtk#
Classification: Mono
Component: other ()
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-09-04 16:32 UTC by rangzen
Modified: 2018-02-03 10:10 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Exemple with number (should be 123456789) (2.67 KB, image/png)
2016-09-04 16:32 UTC, rangzen
Details
Exemple with text (should be "«»()@+-/) (2.28 KB, image/png)
2016-09-04 16:33 UTC, rangzen
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 43991 on GitHub or Developer Community if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: GitHub Markdown or Developer Community HTML
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEW

Description rangzen 2016-09-04 16:32:37 UTC
Created attachment 17327 [details]
Exemple with number (should be 123456789)

Check https://sourceforge.net/p/keepass/bugs/1123/ and https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=822752 for previous report (3 years...).
Comment 1 rangzen 2016-09-04 16:33:09 UTC
Created attachment 17328 [details]
Exemple with text (should be "«»()@+-/)
Comment 2 contact 2018-02-03 10:10:17 UTC
The bug still occurs. I'm using mono 4.6.2 on ubuntu 17.10
On Keepass2 i can't enter numbers or @