Bug 4394 - Show Code Generation Window (alt+insert) does nothing?
Summary: Show Code Generation Window (alt+insert) does nothing?
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 2.8.6
Hardware: All Linux
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-11 13:32 UTC by Eric Fontana
Modified: 2012-04-11 15:52 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Eric Fontana 2012-04-11 13:32:25 UTC
Description of Problem:


Steps to reproduce the problem:
1. Open MonoDevelop
2. Create a Console Application
3. Type in a simple class, place cursor inside the class
4. Hit Alt-Insert

You will see "Project Saved.."

Nothing else.


Actual Results:


Expected Results:


How often does this happen? 


Additional Information:
Comment 1 Mike Krüger 2012-04-11 15:52:43 UTC
fixed in master.