Bug 43192 - Slider is not updated when is placed in ListView or TableView
Summary: Slider is not updated when is placed in ListView or TableView
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Windows ()
Version: 2.3.1
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-08-09 13:47 UTC by piotr.dyszkowski
Modified: 2017-06-22 02:02 UTC (History)
3 users (show)

Tags: ac, uwp, slider, listview
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Max value is 1.0, actual 0.9 but slider still shows initial value. (22.52 KB, image/jpeg)
2016-08-09 13:47 UTC, piotr.dyszkowski
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 43192 on Developer Community or GitHub if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML or GitHub Markdown
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
CONFIRMED

Description piotr.dyszkowski 2016-08-09 13:47:32 UTC
Created attachment 16954 [details]
Max value is 1.0, actual 0.9 but slider still shows initial value.

On iOS and Android everything works fine but on WP8.1, W8.1, UWP sliders are not updated on screen when user try to change them value. The problem occurs only when slider is placed in ListView or TabbleView. Example below:

MainPage = new ContentPage
            {
                Content = new StackLayout
                {
                    Children =
                    {
                        new TableView
                        {
                            Root = new TableRoot()
                            {
                                new TableSection()
                                {
                                    new ViewCell
                                    {
                                        View=new Slider(),  //don't works
                                    }
                                }
                            }
                        },
                    new Slider(),       //works
                    },
                }
            };