Bug 43170 - System.IO.FileNotFoundException: Could not load Assembly...
Summary: System.IO.FileNotFoundException: Could not load Assembly...
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT Compiler ()
Version: 4.1.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jonathan Pryor
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-08-08 15:46 UTC by James Bergeron
Modified: 2017-08-23 20:48 UTC (History)
9 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description James Bergeron 2016-08-08 15:46:35 UTC
Version is actually 4.1.1.3

Warning		Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com. 
                Reason: System.IO.FileNotFoundException: Could not load assembly 
                       'POI, Version=, Culture=neutral, PublicKeyToken='. 
                Perhaps it doesn't exist in the Mono for Android profile?	
Project - POITestApp

Note: Error occurs when compiling the NUnitLite test	project (POITestApp)

Possible duplicate of 41783, with the difference being the warning occurs on build of NUnitLite test project not main (POI).
Comment 1 John Miller [MSFT] 2017-06-28 21:19:11 UTC
Thank you for taking the time to submit the bug. We are unable to reproduce this issue. Please attach a reproduction to the bug by starting with a clean Xamarin.Android project and adding just the code necessary to demonstrate the issue. Please also make sure it's still an issue with the latest versions of Xamarin.Android.
Comment 2 Cody Beyer (MSFT) 2017-08-23 20:48:55 UTC
Because we have not received a reply to our request for more information we are closing this issue. If you are still encountering this issue, please reopen the ticket with the requested information. Thanks!