Bug 4284 - NewResolver does not offer completion for properties in constructor initialization
Summary: NewResolver does not offer completion for properties in constructor initializ...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: Trunk
Hardware: PC Mac OS
: --- major
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-05 23:04 UTC by Miguel de Icaza [MSFT]
Modified: 2012-04-12 12:59 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Miguel de Icaza [MSFT] 2012-04-05 23:04:55 UTC
When I write this code, I am not offered completion of properties from the UILabel class where the '???' text is:

var l = new UILabel () {
   ???
}

Instead I get completions for my containing class
Comment 1 Mike Krüger 2012-04-07 05:26:37 UTC
That's strange - for this case I've unit tests.

This works for me:
-----------------------
class TestClass
{
	public int Bar { get; set; }

	public void Foo ()
	{
		var l = new TestClass () {
			
		}
	}
}

-----------------------

And I don't see any ast not inserted error for this construct. I need more context where that happened to reproduce the issue.
Comment 2 Mike Krüger 2012-04-10 13:47:34 UTC
Any news on that one ? I would like to get a use case for that.
Comment 3 Mike Krüger 2012-04-12 12:59:10 UTC
fixed that one - I assume that you used ctrl+space there ?