Bug 42355 - System.MissingMethodException after upgrading from 2.3.0.107 (stable) to 2.3.1.111-pre2
Summary: System.MissingMethodException after upgrading from 2.3.0.107 (stable) to 2.3....
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 2.3.1
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-07-05 12:31 UTC by Dominik Rupp
Modified: 2016-07-05 16:58 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Dominik Rupp 2016-07-05 12:31:19 UTC
I get the following Exception in AppDelegate.cs (return base.FinishedLaunching(app, options);)
 after upgrading  from 2.3.0.107 (stable) to 2.3.1.111-pre2:
Unhandled Exception: System.MissingMethodException: Method 'CGRect..ctor' not found.

I'm loading an empty ContentPage only, so I have no clue where the error orignates from. I'm deploying to iPhoneSimulator (IPad 2 iOS 9.3) connected through Xamarin Mac Agent from Windows.

The Exception is not thrown when deploying to my Android device.
Comment 1 Paul DiPietro [MSFT] 2016-07-05 16:58:36 UTC
You will need to upgrade to Cycle 7. Please see the notes here: http://forums.xamarin.com/discussion/70166/xamarin-forms-2-3-1-pre2/p1