Bug 4224 - Monodevelop on windows not able to debug
Summary: Monodevelop on windows not able to debug
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 4192
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: ASP.Net ()
Version: 2.6
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
: 4225 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-04 08:03 UTC by ritesh
Modified: 2012-04-10 15:38 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 4192

Description ritesh 2012-04-04 08:03:25 UTC
Hi,

From last few days I am trying to debug but unfortunately failed. I am using monodevelop on windows 7. 

In source I put break point then press F5 ...on browser it always shows busy circle and on IDE it never hit break point.

I am attaching one screenshot for your reference.

Please guide me on this issue.

Thanks
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-04-10 15:37:14 UTC
*** Bug 4225 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2012-04-10 15:38:31 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 4192 ***