Bug 42201 - Image link is not working fine in In Forms Gallery sample.
Summary: Image link is not working fine in In Forms Gallery sample.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Samples ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Parmendra Kumar
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-06-28 11:46 UTC by Rajneesh Kumar
Modified: 2016-07-18 18:56 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 Parmendra Kumar 2016-07-08 17:00:24 UTC
Fixed in PR: https://github.com/xamarin/xamarin-forms-samples/pull/115
Comment 2 Parmendra Kumar 2016-07-08 18:03:37 UTC
An Update for bug Fixed.

Fixed in PR: https://github.com/xamarin/xamarin-forms-samples/pull/116
Comment 3 Oleg Demchenko 2016-07-08 18:14:32 UTC
PR merged to master.