Bug 41987 - Unable to find assembly
Summary: Unable to find assembly
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: JIT ()
Version: 4.4.0 (C7)
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-06-20 08:03 UTC by Roman
Modified: 2016-06-20 09:54 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Roman 2016-06-20 08:03:16 UTC
project is built good but app does not run. Error:

System.Runtime.Serialization.SerializationException: Unable to find assembly 'Terminal.Entities, Version=1.0.72.380, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'

Real name of assembly RegulTerminal.Entities. 
But!!! I don't understand why mono finds exactly this name 'Terminal.Entities'. Because as you look due to video this name does not exist in project parametres

video here https://www.dropbox.com/s/l650tlg7njdgqsd/out-2.ogv?dl=0
Comment 1 Roman 2016-06-20 09:54:43 UTC
I'm sorry. It's my bug