Bug 41729 - I created a .NET Core web application and tried to run on ubuntu with the help of mono 4.4 target framework 4.5.1, I am facing following exception.
Summary: I created a .NET Core web application and tried to run on ubuntu with the hel...
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Compilers
Classification: Mono
Component: C# ()
Version: 4.5.X
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Marek Safar
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-06-11 05:22 UTC by suresh bandi
Modified: 2017-06-01 08:43 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description suresh bandi 2016-06-11 05:22:19 UTC
Unhandled Exception: System.TypeLoadException: Could not load type 'Microsoft.ApplicationInsights.Extensibility.Implementation.Tracing.DiagnosticsListener' from assembly 'Microsoft.ApplicationInsights, Version=2.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'. at Microsoft.AspNetCore.Hosting.Internal.WebHost.Initialize () <0x40a768d0 + 0x0001f> in :0 at Microsoft.AspNetCore.Hosting.WebHostBuilder.Build () <0x40a5fee0 + 0x00167> in :0 at Socioboard.Program.Main (System.String[] args) [0x00001] in /home/glb-014/Documents/Socioboard/src/Socioboard/Program.cs:14 [ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeLoadException: Could not load type 'Microsoft.ApplicationInsights.Extensibility.Implementation.Tracing.DiagnosticsListener' from assembly 'Microsoft.ApplicationInsights, Version=2.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'. at Microsoft.AspNetCore.Hosting.Internal.WebHost.Initialize () <0x40a768d0 + 0x0001f> in :0 at Microsoft.AspNetCore.Hosting.WebHostBuilder.Build () <0x40a5fee0 + 0x00167> in :0


and here is my project.json

   {
"dependencies": {
"Microsoft.ApplicationInsights.AspNetCore": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.AspNetCore.Mvc": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.AspNetCore.Server.IISIntegration": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.AspNetCore.Server.Kestrel": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Configuration.EnvironmentVariables": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Configuration.FileExtensions": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Configuration.Json": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Logging": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Logging.Console": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Logging.Debug": "1.0.0-rc2-final",
"Serilog": "2.0.0-rc-598",
"Serilog.Extensions.Logging": "1.0.0-rc2-10110",
"Serilog.Sinks.ColoredConsole": "2.0.0-beta-700",
"Serilog.Sinks.RollingFile": "2.0.0-rc-703",
"Microsoft.Extensions.Options.ConfigurationExtensions": "1.0.0-rc2-final",
"Microsoft.Extensions.Options": "1.0.0-rc2-final",
"MongoDB.Bson": "2.2.4",
"MongoDB.Driver": "2.2.4",
"MySql.Data": "6.9.8",
"MySql.Data.Entity": "6.9.8",
"Newtonsoft.Json": "8.0.3",
"NHibernate.Linq": "1.0.0",
"StackExchange.Redis": "1.1.603",
"Microsoft.AspNetCore.Cors": "1.0.0-rc2-final"
},

"tools": {
"Microsoft.AspNetCore.Server.IISIntegration.Tools": {
"version": "1.0.0-preview1-final",
"imports": "portable-net45+win8+dnxcore50"
}
},

"frameworks": {
"net451": {
"frameworkAssemblies": {
"System.Xml": "4.0.0.0"
},
"dependencies": {
"NHibernate": "4.0.4.4000"
}
}
},

"buildOptions": {
"emitEntryPoint": true,
"preserveCompilationContext": true
},

"runtimeOptions": {
"gcServer": true
},

"publishOptions": {
"include": [
"wwwroot",
"Views",
"appsettings.json",
"web.config"
]
},

"scripts": {
"postpublish": [ "dotnet publish-iis --publish-folder %publish:OutputPath% --framework %publish:FullTargetFramework%" ]
}
}
Comment 1 Marek Safar 2016-07-04 11:29:51 UTC
Could you provide repro or complete steps how to reproduce the issue?
Comment 2 Marek Safar 2017-06-01 08:43:57 UTC
Closing as I cannot reproduce the issue