Bug 41156 - Bold links are not rendered properly after reloading a workbook.
Summary: Bold links are not rendered properly after reloading a workbook.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Workbooks & Inspector
Classification: Xamarin
Component: Third Party: ProseMirror ()
Version: 0.8.1
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: 1.0
Assignee: xamarininteractive
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-05-18 14:12 UTC by Fabio Garagiola
Modified: 2016-10-24 11:16 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Test workbook for Mac (164 bytes, text/plain)
2016-05-18 14:12 UTC, Fabio Garagiola
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Fabio Garagiola 2016-05-18 14:12:22 UTC
Created attachment 16029 [details]
Test workbook for Mac

How to repro:

- Create a new workbook (any supported framework will do)
- Add a text region
- Write some text
- Create a link
- Select the link and make it Bold
- Save and reload the workbook

Result: the link is not bold anymore and shows the asterisks.

This is a result of ** being positioned in the wrong place in the markdown source.

E.g. [**Xamarin](http://www.xamarin.com)** on the Mac.
Comment 1 Sandy Armstrong [MSFT] 2016-10-20 23:13:09 UTC
Fixed in our upcoming release.
Comment 2 Arpit Jha 2016-10-24 11:16:03 UTC
I have checked this issue with Workbooks 0.10.0.749 and I am not observing this issue.

Screencast : http://www.screencast.com/t/UJthQqHSroN

For now Marking this issue as verified. Feel free to reopen this issue if you are getting this issue in near future.