Bug 40995 - IsVisible property doesn´t work after using .FadeTo on the same object
Summary: IsVisible property doesn´t work after using .FadeTo on the same object
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 2.2.0
Hardware: PC All
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-05-10 15:58 UTC by DanB
Modified: 2016-07-15 01:14 UTC (History)
3 users (show)

Tags: Windows ac
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
It includes a working version with XF 1.4.3.6376 and not working with 2.2.0.31 (3.64 MB, application/x-rar)
2016-05-10 15:58 UTC, DanB
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 40995 on Developer Community or GitHub if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML or GitHub Markdown
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
CONFIRMED

Description DanB 2016-05-10 15:58:14 UTC
Created attachment 15957 [details]
It includes a working version with XF 1.4.3.6376 and not working with 2.2.0.31

The followoing Code is not working anymore on WP 8.1 SL (iOS, Android not tested yet)

_label.Opacity = 0.0;
_label.IsVisible = true;
await _label.FadeTo(1, 500);
_label.IsVisible = false;

The last line_ Label.IsVisible = false ->the Label shut disappear again, but this don’t happen on WP. 

With XF 1.4.3.6376 its working as expected, with XF 2.2.0.31 not.
I have attached a Repro Project. Please have a look and fix it soon.

Thx.