Bug 40780 - Assertion at /Users/builder/data/lanes/1381/3afb4af5/source/maccore/external/mono/mono/mini/mini-arm.c:7340, condition `info->bp_addrs [native_offset / 4] == 0' not met
Summary: Assertion at /Users/builder/data/lanes/1381/3afb4af5/source/maccore/external/...
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT compiler ()
Version: XI 9.10 (C8)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: 10.0.0 (C8)
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-04-29 14:06 UTC by Przemysław Raciborski
Modified: 2016-06-08 03:01 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Przemysław Raciborski 2016-04-29 14:06:17 UTC
During debug on iPhone 5 (real phone) I got crash with:
Assertion at /Users/builder/data/lanes/1381/3afb4af5/source/maccore/external/mono/mono/mini/mini-arm.c:7340, condition `info->bp_addrs [native_offset / 4] == 0' not met

Crash happend when I have stepped forward from breakpont.

Xamarin - current alpha (Cycle 8?) 4.2.0.21-cycle8-preview
Comment 1 Sebastien Pouliot 2016-05-01 14:34:51 UTC
Hello Przemysław, can you provide us with a test case that reproduce it ? 

Also the full symbolicated* crash report could prove useful to diagnose the issue. Thanks!

* from Xcode devices dialog
Comment 2 Przemysław Raciborski 2016-05-01 15:07:14 UTC
Sorry my Visual Studio freezed after this crash - do not have more information.
As for Test Case - I don't know how to reproduce this. I will provide more information if it crash again.
Comment 3 Sebastien Pouliot 2016-05-01 15:14:57 UTC
A test case/repro might be needed but, minimally, your device should have a copy of the crash report. To get it you need to:

* Open Xcode (on the Mac);
* Go to the Window menu;
* Select Devices;
* Select your device from the upper-left devices list
* Click on "View Devices Logs" button;
* Wait for crash reports to be downloaded (spin in the title bar);
* Select your application name and, based on time stamps, click on the report
* Right click on "Re-Symbolicate Log"
* Copy the text on the right;
* Paste it on the bug report.
Comment 4 Alex Soto [MSFT] 2016-06-08 03:01:09 UTC
We have not received the requested information. If you are still 
experiencing this issue please provide all the requested information 
and re-open the bug report. Thanks!