Bug 4056 - The layout could not be loaded
Summary: The layout could not be loaded
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Android Designer ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Lluis Sanchez
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-03-23 04:28 UTC by Dimitris Tavlikos
Modified: 2013-03-19 09:14 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 Lluis Sanchez 2012-03-23 04:51:42 UTC
Do you have the r17 version of the Android tools? This version is known to break the designer. We'll provide a fix today.
Comment 2 Dimitris Tavlikos 2012-03-23 04:53:52 UTC
Yes I do. I'll check again with the new build when it's out.

Thanks.
Comment 3 Lluis Sanchez 2012-03-23 09:16:58 UTC
Closing.
Comment 4 Jatin 2013-03-19 09:14:59 UTC
We have verified this issue with the latest builds:

XS 4.0.2.22
MFA 4.6.01072
Mono 2.10.12

And now this issue does not exists, as the layout load successfully.

Hence, closing this issue.