Bug 40127 - Can't use Image Sets from an iOS Library project and an iOS App project at the same time.
Summary: Can't use Image Sets from an iOS Library project and an iOS App project at th...
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 29016
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: MSBuild ()
Version: XI 9.4 (iOS 9.2)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-04-05 19:57 UTC by Jon Goldberger [MSFT]
Modified: 2016-04-05 21:16 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Test Project (2.09 MB, application/zip)
2016-04-05 19:57 UTC, Jon Goldberger [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 29016

Description Jon Goldberger [MSFT] 2016-04-05 19:57:58 UTC
Created attachment 15612 [details]
Test Project

## Description

Can't use Image Sets from an iOS Library project and an iOS App project at the same time. The odd thing is that mostly I am only getting the image from the Library, but on occasion, and I have not been able to figure out why, I only get the image from the App project. The image sets have different names. 

However the AppIcons in the App project are always available. 

## Steps to reproduce:

1. Open the attached test project (tested in Xamarin Studio)

2. Deploy the iOS App project to a simulator or device

Expected result: Will see two images, one from the iOS Library project (LibraryImageAsset) and one from the iOA App project (TestLibraryImageAssets).

Actual result: Only the image from the Library project is shown. However, on a first build to device, I only got the image from the App project, not the library project. After a clean and rebuild to device, I again only got the image from the Library project again. 

## Notes

A possibly related, but fixed, bug: https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=28955

The above bug was about Image Sets in an iOS Library project not being built into the app bundle. Perhaps the fix for that bug caused this issue?


## Environment

=== Xamarin Studio Business ===

Version 5.10.3 (build 51)
Installation UUID: 964c531b-d928-456b-a9ae-e1f82266b360
Runtime:
	Mono 4.2.3 (explicit/832de4b)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 402030004

=== Xamarin.Profiler ===

Version: 0.32.0
Location: /Applications/Xamarin Profiler.app/Contents/MacOS/Xamarin Profiler

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 7.3 (10183.3)
Build 7D175

=== Xamarin.iOS ===

Version: 9.6.1.9 (Xamarin Business)
Hash: 5f11db8
Branch: master
Build date: 2016-03-25 21:26:55-0400

=== Xamarin.Android ===

Version: 6.0.3.5 (Xamarin Business)
Android SDK: /Users/apple/Library/Developer/Xamarin/android-sdk-mac_x86
	Supported Android versions:
		4.0.3 (API level 15)
		4.1   (API level 16)
		4.2   (API level 17)
		4.3   (API level 18)
		4.4   (API level 19)
		5.0   (API level 21)
		5.1   (API level 22)
		6.0   (API level 23)

SDK Tools Version: 24.4.1
SDK Platform Tools Version: 23.1
SDK Build Tools Version: 23.0.3

Java SDK: /usr
java version "1.7.0_79"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_79-b15)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 24.79-b02, mixed mode)

Android Designer EPL code available here:
https://github.com/xamarin/AndroidDesigner.EPL

=== Xamarin Android Player ===

Version: 0.6.5
Location: /Applications/Xamarin Android Player.app

=== Xamarin.Mac ===

Version: 2.4.2.1 (Xamarin Business)

=== Xamarin Inspector ===

Version: 0.5.0.0
Hash: 45b35bb
Branch: master
Build date: Thu Jan 14 18:53:32 UTC 2016

=== Build Information ===

Release ID: 510030051
Git revision: f3c0d982165f785772d125f02668370d929014fb
Build date: 2016-03-24 18:51:31-04
Xamarin addins: ee5cfd3ecb6b20de47c1d25efb9a9abc101e8ce7
Build lane: monodevelop-lion-cycle6-c6sr3

=== Operating System ===

Mac OS X 10.11.4
Darwin Jons-iMac.local 15.4.0 Darwin Kernel Version 15.4.0
    Fri Feb 26 22:08:05 PST 2016
    root:xnu-3248.40.184~3/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 4 Jon Goldberger [MSFT] 2016-04-05 21:16:21 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 29016 ***