Bug 40061 - Can not create Xamarin projects after upgrading dev15 preview
Summary: Can not create Xamarin projects after upgrading dev15 preview
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: PC Mac OS
: --- critical
Target Milestone: ---
Assignee: vga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-04-01 21:32 UTC by Kyle White
Modified: 2016-04-04 23:15 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Kyle White 2016-04-01 21:32:15 UTC
Steps to repro:
1) Install Dev15 preview v25119
2) Install XVS 4.0.3.192
3) Upgrade Dev15 to preview v25123 using /overridefeeduri - select to updgrade XVS to latest stable too (XVS 4.0.3.214)
4) Install completes succesfully
5) Open Dev15
6) Create a new XF project

Actual result:
Error dialogs. http://screencast.com/t/0jDUXCTIEZjf

Expected:
Project created succesfully

Xamarin Log: 
Xamarin Information: 0 : [2016-04-01 15:08:24.3836] Xamarin - 4.0.3.214-cycle6-c6sr3+0dd817c
Xamarin.VisualStudio.Activation.AccountManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:24.6226] VS2016 Enterprise
Xamarin.VisualStudio.ActivationManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:24.9320] No license found for iOS
Xamarin.VisualStudio.ActivationManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:25.1570] Running license sync for iOS
Xamarin.VisualStudio.ActivationManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:25.3398] Not logged in, using iOS VSEnterprise
Xamarin.VisualStudio.ActivationManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:25.7055] No license found for Android
Xamarin.VisualStudio.ActivationManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:25.8320] Running license sync for Android
Xamarin.VisualStudio.ActivationManager Information: 0 : [2016-04-01 15:08:26.0711] Not logged in, using Android VSEnterprise
Comment 1 Kyle White 2016-04-01 21:56:07 UTC
Maybe the installation log files will be helpful - here is zipped up logs from %temp%. 
https://www.dropbox.com/s/9h02sqpza6fw5s6/TempLogs%201.zip?dl=0