Bug 394 - Key bindings lost when upgrading MonoDevelop
Summary: Key bindings lost when upgrading MonoDevelop
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-08-25 05:24 UTC by Lluis Sanchez
Modified: 2015-07-31 09:29 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Lluis Sanchez 2011-08-25 05:24:47 UTC
User defined key bindings are lost when upgrading MonoDevelop.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-08-25 07:36:07 UTC
They're supposed to get copied over into the new profile, maybe the migration is buggy?
Comment 2 Marius Ungureanu 2013-11-23 09:32:28 UTC
I don't think is an issue any longer.
Comment 3 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-11-23 14:59:33 UTC
I dunno, we haven't done a version bump on the profile since 2.6->2.8. For 4.0 we started over with a new profile.
Comment 4 Lluis Sanchez 2015-07-31 09:29:35 UTC
Not happening anymore.