Bug 39183 - Cannot open assembly '/usr/lib/mono/2.0/xsp2.exe': No such file or directory.
Summary: Cannot open assembly '/usr/lib/mono/2.0/xsp2.exe': No such file or directory.
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: packaging ()
Version: 4.2.0 (C6)
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Alexander Köplinger [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-02-27 23:03 UTC by newbprofi
Modified: 2016-02-29 15:57 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description newbprofi 2016-02-27 23:03:25 UTC
i installed latest mono and xsp on latest CentOS 7, from your repo, and getting this error when running xsp:

Cannot open assembly '/usr/lib/mono/2.0/xsp2.exe': No such file or directory.
Comment 1 Alexander Köplinger [MSFT] 2016-02-29 15:57:32 UTC
Thanks for the report. I fixed this in https://github.com/mono/xsp/commit/00e7a4d8109386cb7506b811aa86ba7acc47796e for xsp, it'll be in the upcoming Mono 4.4 release.

As a workaround in the meantime you can use xsp4, which points to the same executable.