Bug 39059 - Problem Package Application XAMARIN.MAC
Summary: Problem Package Application XAMARIN.MAC
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin.Mac
Classification: Desktop
Component: Runtime ()
Version: 2.4.1 (C6SR1)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Cody Beyer (MSFT)
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-02-23 19:01 UTC by Alain
Modified: 2017-05-11 23:53 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Alain 2016-02-23 19:01:43 UTC
I have a big problem with my Xamarin.MAC application. The application has been tested in DEBUG and RELEASE mode and everything is OK.

When I do I package and installs the application and I run the application thereof, there are all sorts of things that no longer works.

If I copy the app there is in the RELEASE directory of my application in the Application folder, the application works correctly.

I feel that there is a big problem with the package because for me, when the application runs in RELEASE mode, it does not change anything if you install the application with the package.

I thought it was related to SanbBoxing but I removed it and it does not change, the same phenomenon.

Thank you for helping me quickly

Alain Rogister
Comment 1 Brendan Zagaeski (Xamarin Team, assistant) 2016-02-23 21:44:02 UTC
## For Xamarin team reference

Corresponding email support case: https://kb.xamarin.com/agent/case/281992
Comment 2 Alain 2016-02-24 09:20:42 UTC
Hi,

Yes, the problem comes from there. This is a permission problem.

I appeal to the files I put in my project and I have denied access.

But what do I do to not have it?

Xamarin Insights detected a new issue:

Application:
Medinect MAC
Version:
(Unavailable)
Message:
Access to the path "/Applications/Medinect.app/Contents/Resources/DocumentType/FR/certificatMedicalMedex.html" is denied.
Stack Trace:
System.IO.FileStream..ctor (System.String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, Boolean anonymous, FileOptions options)
System.IO.FileStream..ctor (System.String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, System.String msgPath, bFromProxy Boolean, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
System.IO.StreamReader..ctor (System.String path, System.Text.Encoding encoding, Boolean detectEncodingFromByteOrderMarks, Int32 bufferSize, Boolean checkHost)
System.IO.StreamReader..ctor (System.String path, System.Text.Encoding encoding, Boolean detectEncodingFromByteOrderMarks, Int32 bufferSize)
System.IO.StreamReader..ctor (System.String path, System.Text.Encoding encoding)

View issue

Thank you,

The Xamarin Insights Team
Comment 3 Timothy Risi 2017-04-27 16:47:03 UTC
Hi Alain,

Are you still seeing this issue?
Comment 4 Alain 2017-04-28 07:48:46 UTC
No,

No, I no longer had this problem but I put rights on the Projects directory to solve this.

Now I have a new mac and I have not done that. I no longer saw this problem.

Alain
Comment 5 Timothy Risi 2017-05-11 23:53:23 UTC
Marking as resolved since youare no longer seeing the problem.