Bug 38899 - Deadlock in Process.WaitForExit
Summary: Deadlock in Process.WaitForExit
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: io-layer ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Ludovic Henry
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-02-19 01:31 UTC by Alan McGovern
Modified: 2016-03-09 11:22 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Alan McGovern 2016-02-19 01:31:03 UTC
The wrench lane with El Capitan bots is consistently failing to compile XS. Every red build today seems to have hung in the same place - waiting for `mtouch` to complete while compiling our app bundles.

https://wrench.internalx.com/Wrench/index.aspx?lane=monodevelop-mdaddins-master

Sample failure:
https://wrench.internalx.com/Wrench/WebServices/Download.aspx?workfile_id=13135157

The same revisions of XS built on Yosemite seem to be reliably *not* deadlocking. Both El Capitan and Yoesmite bots are provisioned with the same mono and monotouch.
Comment 1 Ludovic Henry 2016-03-09 11:22:10 UTC
The wrench lane doesn't crash anymore with that Process.WaitForExit hang. The reason why it stop failing is unknown. If it happens again, please reopen the bug. Thank you.