Bug 37881 - Gesture is not working properly in Monotouch sample "Touch_Start" .
Summary: Gesture is not working properly in Monotouch sample "Touch_Start" .
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Samples ()
Version: XI 9.4 (iOS 9.2)
Hardware: All All
: Normal normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Arpit Jha
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-01-21 18:40 UTC by Rajneesh Kumar
Modified: 2016-06-20 07:10 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Comment 1 Arpit Jha 2016-06-20 07:10:47 UTC
I have checked this issue and observed that Touch_Start sample is for learning 
feature of the Touch_Start is implmented in Touch_Final.

here is the github URL : https://github.com/xamarin/monotouch-samples/tree/master/ApplicationFundamentals/Touch_final

For now I marking this bug as Resolved Invalid